2011-07-14

Címlapos és társai + új kollekció a messzi északról

Ha már tegnap a születendő magazinos képanyagokról volt szó, itt egy röpke beszámoló a háttérben zajló aktuális styling és újságírós munkálatokról. Júniusban a SzépLAK magazinban (Fényfürdő a negyediken), az Otthonban (Bővül a család), A mi otthonunkban (Tejeskávé mézzel és fahéjjal) is találkozhattatok a cikkeimmel, többnyire a fotózások stylist feladatait is ellátva. A Nők Lapja Otthon rovatában is jelentkeztem (itt Téli Judittal közösen) egy aktuális terasz-rendezgetős témával. Asszem egyéni csúcs született (juhúúú) az egyszerre, több különböző médiumban megjelenő anyagok kapcsán. Már ami a printeket illeti.  A billentyűzet előtt vagy az ismerős/ismeretlen lakásokban töltött fél életem dokumentálásával most eléggé áptudét vagyok, a cikkeket itt találjátok!

Ebben a hónapban úgy alakult, hogy az ugyanazon magazinban közzétett anyagok rekordjára gyúrtam (uh, nem, dehogy...), mindenesetre A mi otthonunk ma megjelenő július-augusztusi nyári dupla számában 3 lakásbemutatón  is dolgozhattam. A hab a tortán a címlap, ami csakúgy mint a karácsonyi duplában, meg  a tavaly nyáriban, kicsit a miénk, azaz Kerekes Kata fotós párommal közös alkotás, a néha mókás, de többnyire strapás styling munka és enteriőr-fotózás eredménye. Remélem, nektek is bejön:


A címlapsztori Belvárosi romantika néven fut a lapban. A lakás nagyon pici, de a belmagasság jócskán meghúzza a teret, amit fehérben álmodott meg jó pár évvel ezelőtt a fiatal tulajdonosa, és lám, még most is nagyon csinosan fest:


Koraesti napsugaras pillanatkép egy Vadregényes városi nyaraló teraszán, egy gyönyörűen gondozott kertben. A házrész itt is parányi, galériás alvórésszel és kerti kisházzal a srácoknak, és a kedvencem: fekete-fehér nagymintás burkolat a konyha-étkezőben!


A négytagú család egy nagyobb házból költözött kisebbe, hogy élhetőbb, ésszerűbb tereket kapjanak, a lakás berendezésében Néder Melinda segédkezett. Szóval ez Egy lépés visszafelé, de úgy tűnik jó döntés volt. A medencét most nagyon-nagyon irigylem:

Fotók: Kerekes Kata

Lessétek meg a magazinban a cikkeket, jöhet bármilyen visszajelzés! (A lapozható előzetes itt). A fentiek mellett kötelező olvasmány DIY rajongóknak Varga Judit állandó rovata, ezúttal egy házi gyártású kerti pihenőrészről.

És még: ezen a héten a dekooderen a 2011/2012-es Ikea kollekcióból hoztam egy képválogatást. Jár hozzá egy kis lamentálás arról, hogy egy átlagos háztartásban megkerülhetetlen-e avagy sem a svéd óriás üzletébe tett látogatás és pénzköltés?

Néhány kép ízelítőül itt, a többit ezen a linken találjátok!


Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

Heni írta...

Hétvégi olvasmánynak, kissé bizalmatlanul vettem meg a Mi otthonunk dupla számát, és hatalmas pozitív csalódás volt az újság. Jó a képanyag, a kapcsolódó leírások, a szakmai cikkek is. Ez az első Mi otthonunk, ami a kezembe akadt, annak is nagyon örültem, hogy ebben is vannak lakás alaprajzok. És persze, nagyon szép a címlapfotó! :-) Gratulálok!

Kedvenc Otthon írta...

Köszönöm Heni, bár én csak külsősként szállítom az anyagokat, öröm ezt olvasni :)