2011-01-26

Ami sosem az igazi

Előszoba. Sosem elég nagy. Sosem elég tiszta. Két gyerek öltöztetésére meg egyenesen alkalmatlan. Pláne reggel, rohanásban. Nem szeretem. Mégis kapott mindent, hogy jobb legyen: képek a falon, egyedi gardrób a lépcső alatt, hogy minden centit kihasználjunk - külön felnőtt és gyerek résszel (gyerekmagasságban akasztók, a kiscipőknek fiókok). Lenyitható cipősszekrény. Tükrös ajtó - trükkös tértágító. Van hova tágítani... Ebből jobb már nem lesz, hacsak fel nem számoljuk a bejárat melletti konyhát - igen, néha ez is eszembe jut ;) De majd a következő! Újra és újra megfogadom, akkor majd nagyon figyelek. Tegyétek ezt Ti is, ha még lehet, ne spóroljatok az előtérrel!



Forrás 1 , Forrás 2, Forrás 3, Forrás 4, Forrás 5, Forrás 6



Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

boGár krea írta...

Én is mindig gondban vagyok vele, és nagyjából mindent megtettem pont úgy, ahogy te. Persze én sem vagyok elégedett! De egy tágas, nagyvonalú előszobához hasonlóan tágas lakás/ház is kell...
Talán lesz majd legközelebb! :)

Kedvenc Otthon írta...

Sajnos ez nálunk is adottság volt, nem volt mit beáldozni. De sokszor azt látom, hogy ez nem is prioritás, inkább legyen nagy konyha, nagy nappali, nagy minden. Az előszoba meg miniatűr marad a házak/lakások egészéhez viszonyítva - mondván, ott csak kalap-kabát-cipő, elég egy szekrény és kész. Még a dekorálásra is csak nagyon kevesen figyelnek. Pedig oylan lehangoló egy pici, látványra zűrzavaros előtérbe megérkezni.

Prima Casa írta...

Hú, nagyon jók! Imádom az előszobás képeket amúgy is, ilyenkor úgy kedvet kapok, hogy végre megtervezzem a sajátomat is. Az elsőn az a kis pad fantasztikus!