2010-12-14

Keressetek a címlapon ;)

Keressetek A mi otthonunk magazin címlapján! Az ünnepi duplaszám borítóján kis lakásunk szerepel, a 24. oldalon induló képanyagból többet is megtudhattok. Meg is mutatom, mire lehet számítani:


A fotózást más lakásbemutatók alkalmával összeszokott hármasunk koreografálta, Kata és Ádám telepakolta a lakást lámpákkal, derítőkkel, gépekkel. A lakásban jelen lévő kiskorúak mindig nehezítő tényezőnek számítanak, most sem unatkoztuk egy percig sem. Néhány kép, ami az újságból kimaradt és arról, ahogyan készültek:


Sok-sok fehér, türkiz és fahéj - két éve ezek bűvöletében élünk, nem nagyon lehet megunni!


Kedvenc darabom ez az arany-fekete fa tükör

 

Nem ismerem...

 

A fürdőről készült kép kiszorult a magazinból. Itt sem láttok rajta túl sokat, de azt igen, hogy színeiben a hálóhoz igazodik, és hogy a képek innen sem hiányozhatnak. Itt épp Szyksznian Wanda, kedvenc grafikusművészünk munkái

 

A dekorációk miatt helyenként volt némi karácsonyi hangulat, de nem ez volt a hangsúlyos. Pedig a Novo Home-nál és a Butlersben gyönyörű díszeket találtam.


Fotó:
- a lakásbemutató cikk fotói: Kerekes Kata, Bíró Ádám
- a poszt fotói: saját fotók
(A képek máshol nem használhatók fel a szerző beleegyezése nélkül!)

Share

Szólj hozzá!

11 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Nagyon klassz:))) Megnézem!!

Névtelen írta...

Nagyon szép!
A fürdő mosdó kapcsán lehetne egy kérdésem?

Hasonló pultot tervezek a készülő fürdőszobámba. A kerek mosdótál már meg is van. A csaptelepet hasonló elrendezésben gondoltam, mint a képen csak íveset.
kb 150 cm széles hely állna rendelkezésre. Jó lenne az alatta lévő helyet kihasználni, de telezsúfolni sem akarom.
Néztem lebegő polcot, pozdorja műanyag bevonattal, de inkább szeretnék igazi keményfát. A teak igen drága. Valami anyagában szép, egyszerű megoldást szeretnék.

Kérdésem az volna, milyen fából készült az asztal? Mire kell ügyelni ha fát használunk fürdőszobában? Hogy takarítsuk, hogy ápoljuk?

B.Tier Noémi írta...

Köszönöm Merci!

Szentgyörgyi Kata írta...

Gratulálok, szép képanyag! A Mi Otthonunk nyereményjátékán nyertem fél éves előfizetést, nem tudom, ez a szám már beletartozik-e, ezért inkább majd megveszem az újságot, mert "élőben" jobban szeretek újságot lapozgatni.

B.Tier Noémi írta...

A fürdő pultja nem fából készült, a teteje, vagyis a vízzel leginkább érintkező pult maga a konyhákban is használatos sötét dió színű munkalap, amiben semmilyen kárt nem tesz a kifröccsenő víz vagy a pára. Az alatta lévő részt 2 óriás fiókkal toldottuk meg. Ami ezen kívül maradt a padló és a pult között pont elég arra, hogy egy kis szemetes, a gyerekek fellépője, mérleg, kisebb szennyestrató elférjen. Így a pult is funkciónál tárolóként és a látvány sem lesz zsúfolt.

B.Tier Noémi írta...

Köszi szépen Kata! Gratula az előfizetéshez, jó lapozgatást kívánok, az újságban így vagy úgy, de sokszor fogunk találkozni :) Élőben tényleg jobb!

Névtelen írta...

Kedves Noémi! Köszönöm a részletes leírást a csinos fürdőszobapultról! :) üdv: Tamás

Klein Kinga írta...

Még mindig irigylésre méltóan gyönyörű a lakásotok, de az újságban nem lettek jók a színek szerintem. Nekem túl kontrasztosnak tűnnek.
Azért még egyszer gratula.
Ha hozzászólhatok a munkapult kérdéshez: lehet fából is csak megfelelően kell impregnálni, ápolni és magasabb az ára mint a lamináltnak. Persze ez is szép lett, jó ez a dekor!

Kedvenc Otthon írta...

Köszi Kinga!
A színek tekintetében abszolút igazad van, "elmásztak". A kontrasztos képeket egyébként nagyon szeretem, de 1-2 szobában (háló, gyerek) világosabbak lettek a nagyobb felületek (tapéta, falszín) mint a valóságban.
Köszi a pulthoz a kiegészítő infót, talán érdemes megfontolni a fát, engem lebeszéltek róla anno, de őszintén szólva nem is bántam meg. A gyerkőcök miatt mindig minden "úszik" a fürdőben :)

Alice írta...

Gyönyörű a lakásotok! Főleg a fürdőszoba és az étkező tetszik nagyon. Nálunk, ha minden igaz hamarosan nagy felújítás lesz és hasonlóban gondolkozunk, bár én sajnos nem sokat fogok látni a kész műből, mert elmegyek egyetemre, de azért még próbálom meggyőzni a szüleimet hogy a kék igenis szép a barnával és a fahéjjal :) lehet, hogy megmutatom nekik a képeket.
Boldog karácsonyt!

Kedvenc Otthon írta...

Petit Poisson Rouge: Köszönöm szépen a visszajelzést! A szüleid remélem bátran kísérleteznek majd és a végeredmény olyan lesz, amilyet megálmodtok közösen! Boldog Ünnepeket Neked is! :)