2010-11-04

Mykea: Mondj nemet a csupasz bútorokra!

Ismeritek a Mykea-t? A webshopot működtető cég arra ösztönöz, hogy csupasz IKEA bútoraidat kedved és ízlésed szerint kreatívan felöltöztesd. Több tucat, méretre készülő matrica közül válogathatunk, amit a Malm, Billy, Expedit, Lack vagy Pax bútorainkra terveztek. Ha mégsem találnánk olyat, ami hozzánk illik, mi magunk is alkothatunk a honlapjukról letölthető tervező program segítségével, attól függően, hogy Illustrator vagy Photoshop programmal akarunk ügyködni. Ha kész, feltölthetjük a Mykea oldalára és ezzel pénzt is kereshetünk: a megvásárolt matricák után nekünk is csurran-cseppen valami.

 

A megrendelt kép pár nap alatt érkezik meg hozzánk egy hengerben, a bútorhoz típusától függően több dararabban. Az oldalon található instrukciók segítenek a felhasználásban, csak követni kell a pár egyszerű lépést (bútortisztítás, szappanos víz, matrica illesztés, igazítás, a levegőbuborékok elsimítása).




Share

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

Prima Casa írta...

Pont erről írtam én is múltkor. :)

Bozsa írta...

ez a pillangós, kolibris dekor nagyon tetszik, a zsúfolt terekről felreppenő madárgarmadát juttatja eszembe, a filmekben mindig egy ilyen snitt után szokott történni valami váratlan, izgalmas... :)