2012-10-27

Tábor-kép: A konyhában



Pici szünet után folytatódik a Tábor-kép olvasói pályázat, ezúttal a konyhát vesszük górcső alá. Aki nemrég csatlakozott a Kedvenc Otthon táborához,  annak új infó lehet, hogy mire is lehet itt számítani: saját megoldásaitokat fotózzátok le és küldjétek el a képet a kedvencotthon[kukac]gmail.com e-mail címre. A fotókat feltöltöm a KO facebook oldalán egy albumba, ahol várják az olvasók szavazatait. Akire a legtöbben voksolnak a megadott határidőig, az lesz a pályázat nyertese. Nyereményét ebben a hónapban a Skandi Trend webáruház széles kínálatából válogathatja össze. Ugye, érdemes más szemmel nézni a konyhátokra?




A fotó témája ezen belül bármi lehet. Egy szép konyhabútor, egy csinos részlet, egy praktikus tárolási mód, egy különleges lámpa vagy dekoráció vagy csak egy hangulat a hétköznapokból.




Ezen felül a Tábor-kép: A konyhában októberi olvasói pályázaton az vehet részt, aki:

1. saját otthonában készült képet küld legkésőbb november 7. szerdáig emailben a kedvencotthon[kukac]gmail.com címre a fenti témában (1 db képet várok, ami lehet egy önálló fotó vagy több fotóból készült montázs, lehetőség szerint megtartva az átlagos képarányokat. Amennyiben több fotót kapok, az általam választott 1 db kerül feltöltésre),
2. ír hozzá 2 sort, mit szeret(nek) benne, mit tart a legjobb ötletnek, hogy jött létre, stb.,
3. bejelöli magát az általam feltöltött fotóján a Tábor-kép: A konyhában mappában, ami a Kedvenc Otthon facebook oldalán található,
4. begyűjt a blog olvasóitól annyi szavazatot, hogy november 9-én, péntek déli 12 órakor épp toronymagasan vezesse a mezőnyt.





A legtöbb szavazatot szerző fotó tulajdonosának mennyei nyereménye egy vásárlási utalvány 20 ezer Ft értékben, amit a népszerű Skandi Trend webáruházban költhet el. Az otthonos skandináv lakberendezés szerelmesei már minden bizonnyal ismerik a cég kínálatát, amelyben a hagyományos dán márkák termékeit találjátok meg. A családi vállalkozásban működő webshopban olyan márkákat forgalmaznak, mint a stílusos és elegáns skandináv design Madam Stoltz-tól, a romantikus és rusztikus Provence hangulatát idéző La Finess termékek vagy az egyedi kinézetű és készítésű Maileg termékei.

A most következő képeket a  különleges és egyedi mintával tervezett porcelán és textil termékeiről híres Green Gate 2012-es kollekciójából válogattam nektek:





Ezek a lakáskiegészítők és dekorációk azok otthonából sem hiányozhatnak, akik vintage hangulatra vágynak vagy az igazi vidéki romantikus stílust szeretnétek megteremteni, és azok is találnak kedvükre valót, akik inkább az elegáns skandináv designra voksolnak. 





A pályázattól függetlenül is keresgéljetek az igényes termékfotókkal, galériával csábító Skandi Trend weboldalán a díszek, ajándéktárgyak, lakberendezési és háztartási kiegészítők, dekorszalagok, fogasok, akasztók, gyertyatartók, lámpások, fogantyúk és retro táblák között, nem fogtok csalódni. 














De a legfontosabb: küldjetek minél többen fotót a konyhátokról, ami az olvasóknak inspirációt, nektek meg sok pozitív visszajelzést, és ha szerencsések vagytok egy szép nyereményt is jelenthet.

Drukkolok mindenkinek, aki majd szavazatokra vár!

Fotók:
konyhaképek via Pinterest
termékfotók via Skandi Trend

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: