2012-05-22

Tábor-kép: Gyerekszoba



Folytatódik a Tábor-kép sorozat, az olvasói pályázat sorában anyák napján túl, a gyereknaphoz közeledve mi más is lehetne a témánk, mint a gyerekszoba! Egyik kedvenc terepem és nemcsak azért, mert a sajátjaim által érintve vagyok a témában, hanem mert a lakásnak ezen a pontján a játékos kreativitás minden ízléses formája megengedett.



Azt veszem észre, hogy a gyerekszoba kialakításakor egyfelől bátrabbak vagyunk, több mindent kipróbálunk, másfelől viszont néha túlzásba esünk és mindezt ráadásul a gyerekre fogjuk. Számomra a két meghatározó momentum egy gyerekszoba esetén, hogy alapvetően jól használható, a gyerekre szabott legyen, vagyis elsődleges a praktikum és a biztonság, minden más csak utána jöhet; a másik, hogy ne felejtsük el: közben észrevétlenül alakítjuk a gyerkőc ízlését, vagyis nem mindegy, hogy a dekorációkkal milyen világot teremtünk köré. A kevesebb szerintem itt is több!


Most is a saját megoldásaitokra vagyok kíváncsi, korosztálytól függetlenül várom saját fotóitokat, és ha az másoknak is tetszik, értékes nyereménnyel gazdagodhattok. Aki rejtőzködik vagy csak inspirálódni szeretne, az egyrészt nézegesse meg az alábbi válogatást, plusz az elkövetkező egy hétben látogassa sűrűn a Tábor-kép: Gyerekszoba facebook fotóalbumát, és segítse szavazatával a legjobbakat! A részvételi feltételek alább:










A Tábor-kép: Gyerekszoba májusi olvasói pályázaton az vehet részt, aki:

1. saját képet küld legkésőbb május 31-ig emailben a kedvencotthon[kukac]gmail.com címre, amelynek témája a Gyerek szobája,
2. ír hozzá 2 sort, mit szeret(nek) benne, mit tart a legjobb ötletnek, hogy jött létre, stb.,
3. bejelöli magát az általam feltöltött fotóján a Tábor-kép: Gyerekszoba mappában, ami a Kedvenc Otthon facebook oldalán található,
4. begyűjt a blog olvasóitól annyi szavazatot, hogy június 1-én, péntek déli 12 órakor épp toronymagasan vezesse a mezőnyt.






A legjobb pályamű, azaz a saját gyerekszoba-fotó tulajdonosának nyereménye egy vásárlási utalvány 20 ezer Ft értékben, amit a VILAVU - bútorok, fények, formák üzletében válthat be! Az egyedi gyerekbútorokat, textileket, szőnyegeket, lámpákat, dekorációkat  és egyebeket kínáló Vilavu üzletéről már olvashattatok itt a blogon, mindenkinek szívből ajánlom, aki szereti az igényes és szép lakberendezési kiegészítőket és bútorokat vagy saját elképzelése szerint szeretné azokat elkészíttetni.









Örülnék, ha megosztanátok a pályázat/játék hírét, hogy minél több hétköznapi megoldás és inspiráció gyűljön össze az albumban. Vagyis küldjetek minél többen fotót és szerezzetek sok szavazatot, hogy mindenki nyerjen valamit: értékes nyereményet vagy jó ötleteket! Sok sikert!

A Vilavut  itt találjátok a facebookon.


Via 1, 2,

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Csibe írta...

Szinte mindegyik nagyon tetszik! :)