2010-07-21

Gyereklak

A gyerekeknek való kerti játszóház témája rendre előkerül, ígértem, hogy a miénkkel is jövök majd, de a dekorálás vagy festegetés egyelőre várat magára - ez persze csak engem zavar, a jogos tulajdonosait egyáltalán nem. Van benne egy kis szőnyeg, egy asztal, meg két szék, ahol beszélgetni lehet az élet nagy dolgairól.  Az alacsony kis ablak a boltos játéknak kedvez, ilyenkor jön a trafik hangulat, csak a kókusztekercsek és robbanós cukorkák hiányoznak a pult alól, amúgy mindent lehet kapni, ami a lakásból mozdítható.
Ha nagyobb lenne, ellesném ennek a fa házikónak az ötleteit, és a gyereklak függönnyel leválasztott hencsergőt kapna, kis polcokat, dobozokat, színes étkészletet, szerszámokat. Hogy szeretnék-e?El tudom képzelni, hogy egy idő után csak egy cetli fogadna az ajtón: Anya, az ebédet hagyd a lépcsőn!



Forrás



Share

Szólj hozzá!

5 megjegyzés:

Klein Kinga írta...

Kuckó, kuckó!!!!!!!!! Nagyon tetszik, felnőttek nem kaphatnak ilyet? Kuckómániás vagyok.

Dekorella írta...

Ó igen, ez a házikó nekem is nagyon bejön. Egy ideje gyűjtögetem már az inspiráló kisház képeket Livianna leendő kert lakához, és ez az ötletes otthoni gyártmány házi gyűjteményem egyik kedvence. Most mégis úgy tűnik a nagy építkező projektünk átcsúszik a jövő évre, most csak egy csini konyha épül a lánykának. A Ti kisház bemutatótokat viszont nagyon várom.

B.Tier Noémi írta...

Bizony, bizony, nekünk is elkelne vmi búvóhely..
Kisház bemutató remélem meglesz, igyekszem!!! :)

Emil und die großen Schwestern írta...

Kiváncsi vagyok az ötletekre. Emil házikója most épül ez lesz a 3. szülinapi ajándék.

Hithyshi írta...

Thanks for sharing.