2010-05-10

Túl a blézeren

Inspiráció gyanánt két olyan cég lakásdekorációs ötleteiből válogattam, amiket itthon csak a ruházati termékeiről, üzleteiről ismerhetünk: a spanyol Zara Home és a svéd H&M 2010-es tavaszi/nyári kollekciójából láthattok pár képet.

A Zara Home kollekciója azt képviseli, hogyan lehet különböző anyagokat, színeket jó ízléssel keverni úgy, hogy mindez elegáns hatású, de egyben vagány, fiatalos is legyen. Az idei színek: hófehér, pasztell színek, friss zöld. Az idei slágerminta a Zara Home-nál is megjelenik: virágminta mindenhol.



A skandináv H&M divatcég 2010-es lakberendezési vonalában is erőteljes a virágminta, és a hófehérhez társított kontrasztos, élénk színek.  







Ui: Lakáskiegészítőikkel, dekorációs termékeikkel egyik cég sem képviselteti még magát Magyarországon. Így egyelőre a gardróbunkra koncentrálhatunk :)

Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Szilvai írta...

Hú, az a virágos H&M abrosz! Szerencsére nekem van egy Londonban élő lányom, majd vele konzultálok. :))

B.Tier Noémi írta...

Így könnyű :))) Képek is jöhetnek a kinti üzletről, várjuk!

Szilvai írta...

Rájöttem, hogy nem is abrosz, futó, 150×45 cm, 8 euró az osztrákoknál. Lány sokat dolgozik, de majd szólok neki. Azt mesélte, hogy a H&M gyerekruhák ott olcsóbbak, mint az itteni boltban.