2012-02-29

Szökő-év



A szökőévben beiktatott plusz nap, a tegnapi havazást leváltó szikrázó napsütéssel nálam tényleg egyfajta "időn kívüli" érzést produkált, mintha a mai, meg a február összes többi napja között csak igen laza kapcsolat lenne... Egyébként nem csak a naptárunk, én is kicsit elcsúsztam a világ eseményeihez képest, muszáj volt pár nap pihenőt beiktatni, és valamennyire feltankolni a lazulásból, semmittevésből, családozásból.



Bár a szökőnapon a múlt péntekkel együtt már túl vagyunk (remélem, mindenkinek jól telt), a február 29-ére való tekintettel alakíthatnánk a mai napot úgy, hogy az cseppet sem megszokott legyen. Ehhez várom a tippeket, ki mit csinálna másképp?!

A hétköznapokból való kiszakadáshoz annyival próbálok hozzájárulni, hogy hozok 3, szökésre kiválóan alkalmas helyszínt, válasszatok! A nagyvonalú provence-i, az ultravidám brazil vagy a földszínes marokkói lenne a Ti helyetek?


Provence
















Brazília











Marokkó









Forrás

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Tipitá írta...

Az irodámon kívül, most bármi jöhetne!!! Csodálatos képek! de a legközelebb a szívemhez Provance áll! Köszi, hogy megmutettad!

Tipitá írta...

Illetve megmutattad!:)))

Unknown írta...

Bárcsak ilyen helyen lakhatnánk...vagy legalább fotózhatnánk...:)