2010-11-29

Időutazás vasárnap

Advent első vasárnapjára sikerült egy kis szakmai programot is beszuszakolni: megvolt a régóta tervezgetett Möbelkunst-látogatás. The Big ReOpen néven futó esemény apropója az volt, hogy az 1950-80-as évekből származó tárgy- és bútorgyűjtemény egy nagyobb térbe, a IX. ker. Földváry u. 4. alá költözött. Jöjjenek a képek!


A 600 nm-es új raktárban nagyon komoly cuccok vannak a pár ezer forintos fotelektől kezdve a hatszámjegyes dizájncsemegékig, többségük velem egyidőben született. Aki rajongója ennek a korszaknak és a korszak kultikus darabjainak vagy csak szereti az időtálló és egyedi formákat, annak vasánaponként ott a helye!


Naponta érkeznek új darabok, ezekről a Möbelkunst blogon találhattok friss bejegyzéseket sok képpel és a szükséges infókkal (gyártó, tervező, anyag, méret, ár). Mivel a legtöbb darab egyedi, érdemes mihamarabb lefoglalni/értemenni, mert nincs rá garancia, hogy újra kapható lesz.


Teszteltem a mára ígért extrákat is: szuper volt a Nemsüti szendvicsbár, a DJ-nek hála volt zene és még a BALL székbe is befértem...



Forrás: saját képek 

Share

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

aletta írta...

De jó, hogy te eljutottál! Tényleg voltak olyan WC alakú székek, mint a 2. képen? :-)