2010-10-08

Startol a Lomography játék!

Hosszas alapozás és a témára való érzékenyítés után - remélem mindenki örömére - végre elstartol a Lomography.hu oldallal közös játékunk, ahol egy nagyon menő Diana f+ típusú lomography gépet nyerhettek (értéke: 27 000 Ft). A Kedvenc Otthon rajongói tábor indulhat a nyereményért, jelenleg 404-en vagyunk, de bármikor lehet csatlakozni, itt!


A feladat a következő: kattintsatok át a Lomography Galériájába, ahol sok más lomoval készített kép közül keressétek azt a fotót, amelyből az alábbi részlet származik. Mentsétek le, majd csatoljátok egy e-mailhez, amit a kedvencotthon@gmail.com címre elküldtök. A helyes megfejtők közül sorsolással döntjük majd el, ki lesz a Diana f+ boldog tulajdonosa!


Nem szokványos a nyeremény, a feladat mégis egyszerű (na jó, a szimpla lájkolós-sorsolósnál picit komolyabb), vagyis nagyon megéri játszani!!! Ne késlekedjetek, várom a leveleket és a helyes csatolmányokat :)

A Lomography történetéről és használatáról itt olvashattok (Váczi Kristóf tolmácsolásában): VizuálKult: Lomography
A nyereményről bővebben itt: Diana f+



Ajánljátok másoknak is a játékot azzal, hogy továbblinkelitek ezt a bejegyzést!

Ha felteszitek az oldalatokra/blogotokra a fenti banner egyikét a www.kedvencotthon.blogspot.com linkkel együtt, helyes megfejtés esetén dupla eséllyel indultok a sorsoláson, mert 2x kerül a nevetek a kalapba! HAJRÁ!



Share

Szólj hozzá!

1 megjegyzés:

Séllei Zsanett írta...

Én már el is küldtem. *-*