2015-08-23

Nagyvárosi fények


Ilyen-olyan hangulatvilágítással tele van a lakás, de fénykábelekből sosem elég, pláne, ha olyan méretes, pillekönnyű és könnyen kezelhető égősorra bukkan az ember, mint ez a szép példány. A mintadarabot - igaz más égőkkel felszerelve - régi jó barátoknál, a Merci-Ancsa párosnál fedeztem fel, majd Juditu (fröccs)teraszos díszkivilágítása végleg meghozta a kedvem, hogy beszerezzek én is egyet. A játszószoba nagyvárosi sziluettjének lámpáiként igazán ütős választásnak bizonyult!


20 db melegfényű LED-es égő adja a hangulatot, esetünkben tejüveg gömbökkel, amik egy 10 m-es fekete kábelhez csatlakoznak. A felrakás/függesztés bárhogy variálható, az izzók felett kis akasztók segítik a legtökéletesebb forma megtalálását.
Még kacérkodok a gondolattal, hogy a nyárutón inkább a teraszt boldogítom vele (a fagerendákat szépen be lehetne hálózni), de annyira jól néz ki, hogy talán egy példány nem is elég... :) Ha kedvet kaptatok hozzá, nézzetek további felhasználási opciókat itt és itt, nehezen tudok elképzelni olyan lakásbelső / outdoor vonalat, ahová ne passzolna.

Ne habozzatok megrendelni, kicsi a készlet, itt megtaláljátok!

Fotók: Kedvenc Otthon

Papírzsákok: Cucc

Szólj hozzá!

2 megjegyzés:

Gabi írta...

Szia Noémi!

Nagyon szuper lett és szeretném megkérdezni, hogyan rögzítetted a falra az égősort?

köszi Gabi

B.Tier Noémi írta...

Szia Gabi,
pici szögeket kalapáltam a falba, azokra van felakasztva helyenként. Üdv, N.