2012-07-26

Ipari lámpák - így használd otthon!


Kicsit magába szippantott az indusztriál fíling, nem mondom, hogy korán kezdtem a rákattanást, a loftokkal együtt bekúszó, majd átlagos lakásokban is megtelepedő ipari hangulattal már sok éve találkozhatunk rendszeresen a magazinok hasábjain. 

Mint ahogy az általában lenni szokott, most már nem tudom eldönteni, hogy hirtelen azért találkozom ennyi jó példával, mert már rááll a szemem, vagy azért, mert sikk lett a modern/cuntry stílusú berendezést megfejelni egy-egy ipari darabbal. Választék van bőven, újonnan is kaphatók csili-vili külsővel és ütött-kopottak/felújítottak eredeti formájukban.

Személyes kedvenceim ezek a Möbelkunstnál beszerezhető régi lámpák. A vagány kihúzható verziókat a srácok tervezett asztalánál (ó, igen, valamikor ennek is el kell jönnie...) tudnám elképzelni, a függőlámpát nem is kell csak a fantáziámra bízni, mert az alábbi darab hamarosan egy készülő lakás étkezőjében kap helyet: 
Addig is, hoztam néhány példát, hogy érdemes használni, hátha Ti is kedvet kaptok hozzá:Ipari stílusú darabokat böngésszetek az alábbi üzletek honlapjain:Via

Szólj hozzá!

Nincsenek megjegyzések: