2011-03-18

Miniben

A srácok imádnak felnőtteset játszani, játékporszívók, orvosi táskák, komoly barkácskészletek, alaposan felszerelt játékkonyhák (nálunk épp kiszínezett alaprajzok) tanúskodnak az utánzás nagymestereinek mindennapos elfoglaltságairól. Ha adott a kertes ház, minimum egy komfortos gyereklak jár mellé, saját kertrésszel. Figyelem, ezeket a felnagyított babaházakat ugyanolyan gondossággal illik berendezni, mint a családi változatot, nem csak úgy tessék-lássék módjára beszorítva a fröccsöntött műanyag székeket. A téma korábbi képanyaga itt található, most is egy igen komoly változatot hoztam:



Forrás 


Share

Szólj hozzá!

3 megjegyzés:

Éva írta...

Ezt még igaziban is el tudnám képzelni...:)

Magyar Otthon írta...

Ez valami tüneményes! Már egy ideje amúgy is fontolgatom, viszont most el is határoztam, ahogy megépül a nagy gerenda házunk, rittyentünk mellé egy minit is a fentiek alapján. Éljenek a gyerekek és a gyermek lelkű felnőttek! :)

Dekorella írta...

Hát ez nagyon ott van! Mi is készülünk egy nagyobb barkács projektre, ezek a képek most remek inspirációt nyujtottak hozzá! Minden stimmel, a helyén van, és elbűvölő hangulatot sugároz. 5*