2015-08-23

Nagyvárosi fények


Ilyen-olyan hangulatvilágítással tele van a lakás, de fénykábelekből sosem elég, pláne, ha olyan méretes, pillekönnyű és könnyen kezelhető égősorra bukkan az ember, mint ez a szép példány. A mintadarabot - igaz más égőkkel felszerelve - régi jó barátoknál, a Merci-Ancsa párosnál fedeztem fel, majd Juditu (fröccs)teraszos díszkivilágítása végleg meghozta a kedvem, hogy beszerezzek én is egyet. A játszószoba nagyvárosi sziluettjének lámpáiként igazán ütős választásnak bizonyult!


20 db melegfényű LED-es égő adja a hangulatot, esetünkben tejüveg gömbökkel, amik egy 10 m-es fekete kábelhez csatlakoznak. A felrakás/függesztés bárhogy variálható, az izzók felett kis akasztók segítik a legtökéletesebb forma megtalálását.




Még kacérkodok a gondolattal, hogy a nyárutón inkább a teraszt boldogítom vele (a fagerendákat szépen be lehetne hálózni), de annyira jól néz ki, hogy talán egy példány nem is elég... :) Ha kedvet kaptatok hozzá, nézzetek további felhasználási opciókat itt és itt, nehezen tudok elképzelni olyan lakásbelső / outdoor vonalat, ahová ne passzolna.





Ne habozzatok megrendelni, kicsi a készlet, itt megtaláljátok!

Fotók: Kedvenc Otthon

Papírzsákok: Cucc

2015-08-04

Design ipari méretben


Az autentikus ipari székeket, lámpákat, asztalokat kínáló ArtKraft eddig is központi helyet foglalt el az ipari stílusú beszerzőhelyek palettáján. Költözésükkel méltó környezetbe, a 11. kerületi, hajdani “Csonka”majd “Április 4.” Gépgyár volt szerelőcsarnokába került az iroda és a raktárkészlet, melynek betongerendáin ma is működő ipari daru mozog. A hatalmas, közel 500 m2, 9 m belmagasságú gyárcsarnokban hónapokig folyt a munka, melynek során megőrizték a csarnok minden ipari jellegét. A raktárban két szinten futnak az ablakok, így világos, fényes, padlózata pedig aszfalt és beton. A mesterséges világítást egy vegyigyár robbanásbiztos lámpái adják. Látogassátok meg őket mielőbb, és szemezgessetek az egyedi, mindig megújuló kínálatból!








Fotók: ArtKraft