2013-04-26

Kulináris randevú


Aki régi olvasója a blognak, tudhatja, hogy a Stílusos Vidéki Szállodákat és a csoport egyik tagját már többször méltattam a blogon, személyes jó tapasztalataim okán (a Villa Fiore-ról szóló cikket pl. itt találjátok). Most a hasonló gondolatkört hozó, a vidék gasztronómiai kultúrájára fókuszáló Stílusos Vidéki Éttermiség izgalmas programjára hívnám fel a figyelmeteket.

2013-04-09

Hangulat


A Polgári Otthon legfrissebb április-májusi számában összeállt Hangulat rovatban ezúttal "a napos oldalra" kalauzollak el titeket néhány vidám pink és napsugaras kiegészítővel. Megtaláltok a standokon!

2013-04-07

Dekormustra Dániában


Amíg itthon a lendületet adó tavaszi megújulásra várunk - le se tagadhatnám, velem és a bloggal az élen - Pécsi Balázs barátom ismét egy vendégposzttal rukkolt elő dániai kiruccanása apropóján (előző, olaszországi útjáról itt olvashattatok). Állítólag jó pár üzletbe azon nyomban be is költözött volna, ha nem várnák itthon bokros teendői, így azonban itthon élvezhetjük tovább áldásos tevékenységét a hazai magazinok stílusának megformálásában. Balázs megfogalmazásában lássuk hát, milyen élmények érték Dániában!