2012-10-27

Tábor-kép: A konyhában



Pici szünet után folytatódik a Tábor-kép olvasói pályázat, ezúttal a konyhát vesszük górcső alá. Aki nemrég csatlakozott a Kedvenc Otthon táborához,  annak új infó lehet, hogy mire is lehet itt számítani: saját megoldásaitokat fotózzátok le és küldjétek el a képet a kedvencotthon[kukac]gmail.com e-mail címre. A fotókat feltöltöm a KO facebook oldalán egy albumba, ahol várják az olvasók szavazatait. Akire a legtöbben voksolnak a megadott határidőig, az lesz a pályázat nyertese. Nyereményét ebben a hónapban a Skandi Trend webáruház széles kínálatából válogathatja össze. Ugye, érdemes más szemmel nézni a konyhátokra?

2012-10-25

Házi feladat 6. - Lámpa feliratozva



Miniprojekt következik, még mindig a gyerekszobai tematikánál maradva. Az esti meseolvasáshoz, szendergéshez szolgáló lámpának kerestem valamit. A színes kockás tapéta elé valami egyszerű, fekete-fehér darab kívánkozott, nem találtam olyat készen, ami tetszene.

2012-10-12

Mi újság a standokon?



Mostanra erőteljesen körvonalazódott, hogy sokféle munkám közül azok dominálnak a leginkább, amiben  enteriőrstylistként közreműködöm, akár lakások tervezéséről, stílustanácsadásról vagy dekorálásról, egy hangulat megteremtéséről legyen szó. A lakásbemutatók fotózása is ehhez kapcsolódik.

2012-10-08

Házi feladat 5. - Tapétázás házilag




Hétvégén újabb lépést tettünk a káoszmentes gyerekszoba felé. A otthoni ténykedésekből született posztok gyakoriságából ítélve is elég nyilvánvaló, hogy lassan, de biztosan haladunk, és ebből az előbbin van a hangsúly. Ráadásul nem is mindig a megszokott módon tesszük mindezt. Most például, feldobtunk egy abroszt a falra.